Welke uitnodiging kan ik zijn, die het voor jou en jouw lichaam mogelijk maakt om meer gemak en gezondheid te kiezen?

 • Behandeling bij fysieke klachten: ik gebruik zachte osteopathische technieken gecombineerd met energetische lichaamsprocessen.

  Chronische (rug)pijn, buikklachten, verlaagde weerstand, oude blessures of littekens, hoofdpijn, herstel na ziekte of operatie: in 3 tot 4 behandelingen kunnen we vaak al veel bereiken.
 • Access Bars®, een heerlijke ontspannende sessie die ruimte maakt in een vol hoofd en verlichting geeft bij piekeren, twijfelen, somberheid, slaapproblemen en negatieve gedachtes of energieën.
 • Bars® for two, meer verbinding in je (liefdes)relaties zonder te hoeven praten. Ervaar de kracht van een gezamenlijke keuze!

  Alle behandelingen zijn ook mogelijk zonder klachten! Neem een losse behandeling voor een heerlijke ontspanning, of voordat je een (fysieke) prestatie moet leveren.

  Waar vraagt jouw lichaam om?

  Een behandeling kan in mijn praktijk in Megen, in Ravenstein, of bij u thuis.

Een behandeling duurt 60 minuten. Tijdens de behandeling ligt u op de behandelbank.

Wanneer u komt voor een behandeling van fysieke klachten dan voer ik eerst een volledig onderzoek uit van hoofd, nek, rug, buik, middenrif, bekken en armen en benen. Daar waar ik blokkades of bewegingsbeperkingen tegenkom gebruik ik zachte manuele technieken en/of energetische processen om het weefsel weer naar bewegingsvrijheid uit te nodigen.

Een Access Bars® behandeling bestaat uit lichte aanraking van punten op het hoofd.

Elke behandeling zal anders zijn en elke persoon ervaart een sessie verschillend. Sommige mensen merken warmte of tintelingen, anderen voelen direct een diepe ontspanning. Vaak vallen mensen in slaap tijdens een behandeling. Voor het resultaat van de behandeling maakt dit niets uit.

Is het voor u niet mogelijk om een uur comfortabel te liggen, dan kunt u dit aangeven. Zo nodig kan een behandeling ook zittend in een stoel worden ontvangen.

Hieronder staat in meer detail uitgelegd wat de Access Bars® en de lichaamsprocessen omvatten.

 • Acces Bars® sessie:

32 punten op het hoofd worden zacht aangeraakt, om de lading van gedachten, gevoelens, emoties, besluiten, oordelen en overtuigingen op te laten lossen. Tijdens een Bars sessie vinden er daadwerkelijk veranderingen plaats in de hersenactiviteit. Na een sessie is er meer rust en ruimte in je hoofd. Ik geef je de tools mee om vanuit deze ruimte nieuwe keuzes te maken.

 • Bars for two

Hoe zou het zijn als er oneindige mogelijkheden zijn in je relatie?
Is het wel eens moeilijk om jezelf te zijn temidden van je gezin of in bijzijn van je partner?
Zijn jullie veranderd, gegroeid en zou je meer gemak willen in het bijhouden van elkaars ontwikkeling?

Hoe zou het zijn om samen te kiezen voor een ontspannende sessie waarin jaren van beperkende overtuigingen gewist worden uit jullie gedeelde geheugen?
Hoe zou het zijn om elkaar weer te erkennen, en om samen grootser te gaan creëren dan je in je eentje ooit zou kunnen bedenken? Wat is er mogelijk voor jullie samen, wat voorbij gaat aan wat je ooit voor mogelijk hield?

Praktijk Be-Wonder en De Andere Kracht bundelen hun krachten voor deze unieke sessies: Bars for two.

Ontvang tegelijkertijd en naast elkaar een bars sessie en ervaar de kracht van een gezamenlijke keuze. Geen gesprekken, geen oplossingen of onderhandelingen, maar vooral heel veel ruimte. Voor elkaar en voor nieuwe keuzes.

Een Bars for two sessie kun je kiezen samen met je partner, maar natuurlijk ook met een zakenpartner, broer of zus en als ouder – (volwassen) kind

 • Lichaamsprocessen:

Vergelijkbaar met een Access Bars sessie maar bij de lichaamsprocessen worden de handen op het lichaam geplaatst in plaats van op het hoofd. Een Bars sessie zorgt voor ruimte doordat het reset en oplost, lichaamsprocessen creëeren een verandering in het lichaam.

 • ESSE:

Een manueel lichaamsproces wat verlichting en verbetering geeft bij veel verschillende lichamelijke klachten. Het lichaam is leidend in de plaatsing van de handen, de handen zullen niet altijd op de plek geplaatst worden waar de klachten zich uiten.

 • MTVSS:

Een echte booster voor het immuunsysteem en de hormoonbalans. Het hele lichaam wordt behandeld.

 • Cellular Memory

Bij pijn, littekens, oude blessures. Dit proces ontsluit oude trauma’s uit de cellen. Het weefsel kan dan terugkeren naar haar oorspronkelijke staat, zodat de cel zichzelf kan gaan helen

 • BMM: Biomimetic Mimicry

Biomimetisch nabootsen is waar je de energie van een ander kopieert alsof deze van jou is. We doen dit vaak onbewust om begrip te creëren. Vervolgens slaan we deze energie op en zetten haar vast in ons lichaam, waar ze voor klachten zorgt. BMM geeft je meer gemak in je lichaam. Erg effectief bij (hoog) gevoeligheid en daar waar je nog niet duidelijk hebt welke energie van jou is en wat bij de ander mag blijven.

 • TSS: Trifold Sequencing Systems

Een proces bij trauma en zelfs bij Posttraumatische Stress Stoornis. Daar waar je eindeloos rondjes lijkt te blijven draaien in oude pijn en je een gebeurtenis blijft herleven, doorbreekt dit proces de cirkel en ontstaat er weer ruimte. Dit proces kan tegelijkertijd met een Access Bars sessie worden gegeven.

 • MDDM: Moleculaire demanifestatie demoleculaire manifestatie

Dit proces zorgt voor meer ruimte en beweging in de moleculen waardoor ze zich opnieuw kunnen rangschikken op een manier die voor het lichaam het beste past. Je geeft je eigen lichaam de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe het graag gezond wil zijn.