Welke bijdrage kan ik voor jou zijn?

Ik ben Saskia Eykholt, 39 jaar, moeder van twee kinderen, vijfdejaars student Osteopathie.

Als klein meisje wist ik al dat ik graag mensen ‘beter’ wilde maken. Ik geloofde in magie en in mogelijkheden en in het wonder dat we zelf zijn. Na de middelbare school ging ik dan ook vol goede moed geneeskunde studeren. De studie voldeed echter niet aan mijn verwachtingen.

Ik was geïnteresseerd in het behandelen van de hele persoon, het lichaam inclusief alle opgeslagen blokkades die in het lijf de ziekte en het ongemak veroorzaken. Ik wilde zorgen dat een persoon zich beter kon voelen. Genezing van de ziekte en vermindering van klachten, waren voor mij eerder een gevolg van het verbeteren van het algehele welbevinden van een persoon dan andersom. Want wat als een ziekte nog niet te behandelen is, waar blijft dan de persoon? Na drie jaar stopte ik met de studie.

Vervolgens heb ik jaren gewerkt als doktersassistente, in ziekenhuizen en op de spoedpost. De droom om mensen ‘beter’ te maken bleef. In 2016 startte ik met de studie Osteopathie aan college Sutherland te Amsterdam. Hier leer ik holistisch kijken naar de patiënt, en dat elk lichaam uniek is. Rugklachten kunnen bij de ene persoon voortkomen uit een verminderde beweeglijkheid van een heup door een verstuiking van de voet jaren eerder, bij een ander ligt de oorzaak in de buik door een verkeerde voeding of door stress. Ik leer om me bij elke patiënt opnieuw te verwonderen en te onderzoeken wat dit unieke lichaam nodig heeft om zichzelf te verbeteren.

Naast de studie Osteopathie ben ik me gaan verdiepen in het energetisch lichaamswerk van Access Consciousness®. Ik ervaarde zelf hoe dynamisch het lichaam reageert op craniale osteopathie, zachte behandeltechnieken van de schedel. Ik werd nieuwsgierig naar de overeenkomsten met Access Bars®.

Bij een Access Bars® sessie worden verschillende punten op het hoofd zacht aangeraakt waardoor je als het ware ruimte maakt op je harde schijf. Je hoofd wordt gereset waardoor er meer rust en ruimte komt en oude overtuigingen je lichaam niet langer hoeven te beperken. Ik was zo enthousiast over dit proces, dat ik meer cursussen ben gaan volgen om de energetische processen ook te leren toepassen op het lichaam.

Kijk bij ‘mogelijkheden‘ als je benieuwd bent wat ik voor jou kan betekenen!